Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De var bara knoppar då hon planterade dem för några veckor sedan. Egen bild.


Dotters påskliljor på altanen.


Tänk vad lite blommor

kan förgylla tillvaron

efter en lång tung

och jobbig vinter


I morgon ska jag

köpa pese'er och

lite jord att hänga

upp på altanräcket




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-19 19:09



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Inspirerande!
2018-04-26

  mare VIP
Håller med
härligt!
2018-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
De vackra vårblommorna lyser upp så vackert nu...njutbart...
2018-04-21

  Ess VIP
<3
2018-04-20

  Viksten
Livsbejakande
2018-04-19

  aol
Det blir fint Bibbi,
2018-04-19

    ej medlem längre
Underbart med blommor som växer, man känner hur livet gror.
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP