Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring inte en läkare

 

Jag har ditt leende memorerat

i mitt huvud

jag har en bild av dig

på mitt bord

jag talar om dig hela tiden

snälla svara mig

när jag är helt borta

vid gryningen

skriker jag ut ditt namn.

 

För mycket stolthet är ingenting

att ha nära

när kärleken värmer starkt

där vid din sida

jag är inte osmart eller dum

hjärtat bankar hårt

alltid väljer jag helt fel

är jag sådan

eller beror det på något annat.

 

När jag älskar, älskar jag

från djupet av hjärtat

men jag hatar när du

inte kramar mig

när du stampar på mig

när natten kommer sakta fram

att du tillbringar den

på en annan plats.

 

Nej, jag är inte onormal

bara galen i dig

ring inte en läkare

jag är inte sjuk

bara längtar efter dig.

 

Jag drömmer om dig hela tiden

både dag och natt

drömmarna säger

att du har det bättre

någon annanstans

jag vill gärna förmedla allt

men hur ska jag göra det

när du är inte här vid mig.

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

2018 - 04 - 19

 




Fri vers av Arnela
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-19 20:26



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Kärleken kan bli till en svårbemästrad böjelse om man finner den obesvarad.
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela