Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar som virvlar omkring i det ingenting som för stunden känns omslutet av allting det där så innerligt hjärtligt vackert, sött och rött varav världen en dag som denna synes översvämmad ...


En hjärteangelägenhet

Vill beröra dig
så som du berör mig

Vill förföra dig
så som du
omedvetet förför mig

Vill dig inte mer 
behöva sakna
så som du ännu
inte behöver
sakna mig

Drömmer
om att med dig
en dag få vakna
alldeles så där
nära tätt intill

Det är allt
jag inom mig
känner att jag vill

och lite till ...

För stunden
är jag dock ännu bunden
av sårbarheten
verkligheten
och
oron inför det ännu okända
ljus du inom mig
ofrånkomligen skulle tända

Minneslunden
pyr ännu av de redan utbrända

Likväl en stilla önskan
inom mig gror
att det otänkbart underbara
jag tror
skulle kunna hända

igen
och
igen

tillsammans med dig
som är ämnad för mig

Du finns i mina tankar
ständigt och jämt
för jag vet att du finns
om än mitt hjärta
i ensam saknad
ännu smärtsamt bankar

inför insikten
om att jag ännu inte vet
vem du är

blott bara
att du just nu
inte är här
hos mig

Det är så kallt
utan dig

______________________

Publicerad här tidigare i februari 2007




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-19 21:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...kärleken värmer...
2018-04-21

  Solstrale VIP
Det var vackert pyrande längtande och som en inbjudan till att "kom kom du som ännu aldrig vågat"... Så berörande!
2018-04-20

  M73
Vackert längtansfull...
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP