Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv, död och vår

Våren kom
och allt skulle bli bra.

Döden kom i april,

Så allt blev inte bra,
men våren gjorde sorgen mera uthärdlig.



Våren värmer, tröstar, visar:
Se citronfjärilen, se vitsipporna,
se stararna, se humlorna och
maskrosorna.

Livet finns!
Också.









Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-19 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP