Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi följer polisen hem

Jag ville följa efter polisen hem, du ville inte heller gå till sängs
vi var uppe sent och slickade våra ärr och lovade aldrig igen
Men nu är baren stängd, ska vi följa efter polisen hem

om linjer kunde göra bokstäver och forma meningar
om jag kunde göra någon mening av alla mina snedsteg. och förseningar
så skulle bortkastad ungdom vara enda sättet att växa upp
så skulle flämtande andetag vara enda sättet att hämta luft
så skulle enda riktlinjen vara lust, med dig och mig kust till kust

vi slickar våra ärr och skickar våra mess
vi slösar bort en kväll som vi gör bäst
vi tar hellre död än tristess
och jag undrar om inte vi, så vem
följer efter polisen hem ikväll
vem följer blåljusen till gryningen
vem följer polisen hem
vem följer polisen hem

Följ efter blåljusen till gryningen, följ dem till skymningen
Jag följer dig när du följer polisen hem, min vän




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-19 21:42



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt bra text - tycker mig höra dig rappa !
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen