Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släktträd

 

 

först var det hon
som aldrig log, bara två
smala ben och en hand som kom från ovan
med ett stort paket Toy

 

sen var det hon
som alltid sa
att barnet inte var bra nog, för barnet
var flicka

 

sen var det hon
som var så instängd
att hon sällan sträckte ut sin kärlek
och barnet svalt

 

till slut var det hon
som var barnet
och så avtrubbad att hon aldrig såg
sig själv i spegeln

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-19 21:54



Bookmark and Share


  Stisse
Så starkt och välformulerat. Skakar om och väcker känslor från barndomen.
2018-04-23

  Stisse
Så starkt och välformulerat. Skakar om och väcker känslor från barndomen.
2018-04-23

  Eva Langrath VIP
Väcker starka känslor av igenkänning från min egen barndom.
2018-04-21

  Viksten
Mycket berörande
2018-04-19

  DavidM VIP
Rader som berör på djupet.
2018-04-19

    Sefarge VIP
Ojj!Utskurna drama bilder.
Ur ett liv. Eruptiv tyst
glöd i läsningen!
2018-04-19

  Per Rydberg
Oj, den var stark. Igenkännande.
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP