Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du är bäst i dina egna ögon, för en stund!


Coolingen!

-Jag är Cool!
Vill jag då Coola ner?
-Nejdå!




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger
Publicerad 2018-04-20 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim