Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MELODI: "HERRARNA I HAGEN",


KRABBORNA I HINKEN

i går så var jag med krabborna i spannen

ja, ja, med krabborna i spannen

ja, med krabborna i spannen

de skrek i falsett: "klättra inte uppåt, mannen!

nej, nej, inte uppåt mannen

nej, inte uppåt mannen!"

 

de trodde väl kanske jag hade fattat vinken

men jag ville göra mig fri från dem och hinken

ja, ja, fri från dem och hinken

ja, fri från dem och hinken

 

en man i en ankdamm fick nog av alltihopa

ja, ja, nog av alltihopa

ja, nog av alltihopa

det var i en kuststad i norra europa

ja, i norra europa

 

han visade dock att han inte var en vek en

nej, nej, inte var en vek en

nej, han var inte en vek en

han packade väskan och flyttade till eken

ja, han flyttade till eken

 

en del år blev magra, men sen kom karriären

ja, ja, sen kom karriären

ja, sen kom karriären

och HAN var den VERKLIGE revolutionären!

och det håller och det bär än

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2018-04-20 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP