Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJUGONDE APRIL

det är den tjugonde april

och 38 år sen, jill

nu dammar gatorna igen

man dammar av historien

dammar av uppdämd energi

får sitt perfekta alibi

det är den tjugonde april

jag kanske blir här länge till

 

 

en del har glömts och gömts i snö

men snart syns egel på vår sjö

allting får omöjligen plats

så det får bli en punktinsats

ett axplock från en milsvid slätt

jag gör det på mitt eget sätt

det är den tjugonde april

man minns nog bara det man vill

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2018-04-20 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP