Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOTELD

 

Med vinden

förs en doft

av sotig eld

 

svedda vingar

utav allt

som inte blev

 

ett stråk

av längtan

efter mer av dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-21 18:15



Bookmark and Share


  ULJO
Fint och melankolisk på samma gång
2018-04-22

  DavidM VIP
Vackert och kraftfullt författat.
2018-04-22

  S.A.I. Steve Lando
deijlig text
2018-04-22

  Petter Wingren
Utsatthetens hela landskap fångad i några rader med ett tydligt centrum, projektionsduken för den inre vilsenheten, navet för den som är ute och cyklar: det brutala beroendet
2018-04-22

  Viksten
Jag blir tagen av din fina dikt
2018-04-21

    ej medlem längre
Så mycket längtan och vemod det bor i dina ord.
2018-04-21

  KattenKin VIP
Verkligen vackert formulerat i så få strofer. En känsla som känns igen.
Applåder!
2018-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodiga och längtansfulla ord, med en touch av rädsla...berör...
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP