Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln

det finns en nyckel
till meningen med allt

meningen med livet, you know
men jag tror att den är borttappad

och även om nån skulle hitta den
så skulle den personen inte veta
vad det är för en nyckel

så, jag är nog rädd att vi är dömda
till att för evigt famla omkring och leta

leta efter meningen
eller efter nyckeln




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-20 11:06



Bookmark and Share


  Viksten
Tål att begrunda
Är det nycklar eller meningar
så är det lösenord som glömts
Det borde finnas en universalnyckel
som du har tillgång till
Eller ett inopererat chips men
då kan du bli manipulerad av
illasinnade
2018-04-20

  Den skrivande tysta
Men vem är det som tappat nyckeln då?
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP