Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är som en kudde



Örngottet
har blivet blekt och slitet
är inte längre som det var
vackert ändå, helt unikt
finns bara i ett exemplar


Fyllningen
har blivet mer med åren
lite för mycket här och var
men jag är mjuk och go
och alldeles underbar




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2018-04-20 11:25



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Du är underbar :)
2018-04-24

  Olof Lagerhorn VIP
Originella bilder av hur föremål, och miljöer, vi håller av blir till ömsesidiga speglingar; hur de reflekterar och kommenterar varandra.
2018-04-23

  morgonstjärna VIP
jamen då är den perfekt att gosa med
kram <3
2018-04-22

    Peter Söderqvist
Tack för denna härliga liknelse.
2018-04-22

  Ezmeralda VIP
Så underbar text.
2018-04-22

  Johan Strömstedt
En härlig framställning. Fint!
2018-04-22

  Karina"Kia"
Livets beskrivning som nött örngott och som en mjuk kudde,årens går och allt åldras tillsammans,hör ihop<3
En finfinurlig gemnförelse och pånyttfödd tanke,lysande bra!


2018-04-21

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig beskrivning av åldrandet.
Tycker om ditt positiva sätt att se
på tillvaron.
2018-04-21

  Minona
Så fint!
2018-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
En go jämförelse...snyggt...
2018-04-21

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Alldeles underbar liknelse.
Välkommen in i kramgoas förbund.
Kram TBG.
2018-04-21

  DavidM VIP
Trevliga strofer, skön läsning.
2018-04-21

  Valter Örn VIP
Det är viktigt att man är tacksam för vad man har trots årens härjningar och alternativen kan alltid vara sämre.
2018-04-21

  Janina Kaminska
Underbara ord. Bokmärker
2018-04-20

  limerick
Så fint! Bokmärker!
2018-04-20

  aol
Underbart skaldat så fint jag vill bara krama dej, ett klart bokmärke som ger blomkänsla åt själen,
2018-04-20

  Viksten
Härlig text

2018-04-20

  överlevaren VIP
Go och varm att vila sig emot....
2018-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Ditt budskap, att tro på sig själv och duga trots lite skavanker här och där, är en väckarklocka!
2018-04-20

  Kungskobran VIP
Härligt
2018-04-20

    ej medlem längre
Underbar text fylld med värme och respekt!
2018-04-20

  KattenKin VIP
Det självporträttet köper jag! Den man helst vill luta huvudet mot när dagen gjort en trött. Den som kan bidra med ny kraft och nya drömmar. Det är du Marita, det tror jag.
2018-04-20

  M.Eta
Det är insidan som räknas, fin liknelse!
2018-04-20

  Öknens Ros VIP
Som livet är.
2018-04-20

  ULJO
Så klokt skrivet. Vi blir lite slitna och naggade med åren, men själen är densamma orubblig.
2018-04-20

  Maria Sundelin VIP
Söt
Kramar
2018-04-20

  Feliaxel VIP
Så sant som du skriver
Alla är vi unika och tur är väl det
2018-04-20

  Niliboy
Javisst är du fin å du dräller säkert inte snus på örngottet!
2018-04-20

  Lars Hedlin
Fint skaldat!
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP