Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

orden faller, dalar ner
som aska från ett vulkanutbrott

täcker allt
med ett grådaskigt täcke

det som är sagt är sagt –
smutsen går aldrig mera helt bort

det som en gång var så vackert
har förlorat sina färger




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-20 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP