Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bästa fall är kärlek ett upptåg där bara en [1] blir sårad.


Kärlekens kräklek - [Tanka]

 

 

 

Du vissnade snabbt

i min varmblodiga famn,

efter att jag sagt:

”Jag älskar dig för evigt,

och jag lämnar dig aldrig.”

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Judas Ekholm VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-20 12:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vådan av att visa sitt ansikte, utan förbehåll. Ändå är det just det kärleksbudskapet uppmanar.
2018-04-20

    ej medlem längre
Känslan av att vara fångad kan skrämma....
2018-04-20

  Öknens Ros VIP
Koppel på?
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP