Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Löper inte linan ut!

De skriver om andra som inte bryr sig

De skriver som att de är mest utsatta

Hopplösa liv som försjunker in i limbo

 

Ställer de upp när det verkligen gäller?

Finns de där eller ska klagolåten bara ljuder ?

Spott och tvi tankar irrar vetgirigt vidare

 

Förbannad dikt och lögn

Ingen fason ingen hyfs

Ärbara beteenden löper inte linan ut

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin2018-04-20

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-20 12:09



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Insiktsfull text som leder till eftertanke.
2018-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...allt är nog inte som det borde vara...
2018-04-21

  DavidM VIP
Aktion och reaktion, tankar som uppstår efter dessa rader.
2018-04-21

  Fem hjärtan VIP
Din text väcker tankar.. Bra skrivet !
2018-04-20

  KattenKin VIP
Skillnad på ord och handling, och att leva efter egna föresatser, alltså leva som man lär. Sen är det väl en fråga om perspektiv, alla har inte förmågan att syna sig själv.
2018-04-20

    ej medlem längre
Du berör med dina ord.
2018-04-20

    ej medlem längre
Ord kan betyda mycket om det ligger en äkta känsla bakom, men handlingar väger alltid tyngre än ord.
2018-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som väcker tankar!
2018-04-20

  ULJO
Tänkvärda frågetecken
2018-04-20

  Maria Sundelin VIP
Bra funderingar
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin