Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till han som var


jag minns allt

jag glömmer ofta bort hur han ser ut,

hur han rör sig

hur han pratar

hur han skrattar

hur han smakar

hur han håller besticken

på vilken sida han sover av sängen

vilken skostorlek han har

om han fortfarande duschar i kallvatten



men sen när jag minns,

då minns jag allt,

hur hans tröja alltid vek sig där ryggen slutar och nacken börjar

vart alla hans födelsemärken sitter

hur han alltid brukade forma våra initialer på min ryggrad med sina fingrar strax innan vi somnar

och hela min kropp skakar av smärta och saknad,

när jag minns allt




Fri vers av elvira.V
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-20 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvira.V