Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bestämmer?

 

 

att ge efter för massan

är inte min stil

att följa min vilja 

och inte kompromissa

för vad som får sägas eller skrivas

att gå i andras ledband bör man ej

den egna rösten måste få höras

"tala är silver men tiga är guld"

låter som valspråk av Jante

vem vill ha munkavle på?

 

 

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-20 13:08



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tala är nog bra. Men det beror på vad man har att säga. Gaphalsar finns det
nog av. Bättre då att skriva.

2018-04-20

  Fulbergarn
tala är guld, men att tiga är silver. har allt haft de tankarna, ned med Jante
2018-04-20

  Viksten
Bra

2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP