Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städa OM det behövs!

Jag har plockat undan
städat bort papper
från alla bord
min lycka borde
ju vara gjord...

Inget i vägen
så långt ögat ser
och mitt inre
över denna upptäckt
bara ler...

Men då händer nå´t
som vänder allt upp och ner
nu jag hittar jag ingenting alls mer...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-20 14:18



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*Ja Det är Ju Smart när det
Blir Snyggt på alla Bord
OK Men efter några dagar
Hittar Vi Inte Viktiga Dokument
Det Bästa är att vara lite Lat
Men Ändå SMART*SJÄLVKLART*Kram'
2018-06-13

  Fulbergarn
precis så gör jag, men inte har jag skaldat så fint om det :)
2018-05-01

  Eva Helene VIP
Ja, man får passa sig att städa för mycket i den här åldern, det kan straffa sig. :)
2018-04-26

  Ezmeralda VIP
Ja så kan det bli när städivern sätter in. Känns igen av mig!
2018-04-22

  Eva Langrath VIP
Härlig rytm i orden och hög igenkänningsfaktor
2018-04-21

  Viksten
Döstäda är ett nytt ord
Vi ska städa innan vi
lämnar denna jord

2018-04-20

  Feliaxel VIP
Ibland städar man bort saker och då kan man ifrågasätta städadet
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt