Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräs under tårna


Kroppen gråter
bit för bit
sorgens färger
ramlat hit

torka tårar
ensam här
inte visa
denna del
av min svär

vågor sköljer
minnen bort
finns inte här
för att göra livet
kort

gräs under tårna
blicken fram
lättar framåt
klättrar upp för
trädets stam






Fri vers av Havsvind
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-20 19:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En mörk text som ljusnar på slutet!
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind