Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grammatik

Adjektivets preteritum perfektum.
Jag älskar grammatik.
Strukturernas dans
är språkets matematik
och jag ser
semi-markov-processerna,
hur ordföljderna hopar sig
i det ändliga.
Enda problemet med
grammatik,
jag kan ingen.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-20 19:19



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag älskar också grammatik - att ha sönder den :)
2018-04-20

  Ulf D VIP
Kanske för att grammatiken är något man alltid bär med sig.
2018-04-20

  Viksten
Ärligt
Bra
Undrar vad semi-markov kedjor ä
Markovkedjor känner jag till
2018-04-20

  Minkki VIP
Det var en skön bekännelse (eller bara en skön historia;) ! Jag avskydde grammatik i skolan, men inser att den är användbar, i jobbet blev den naturnödvändig. Semi-markov-processerna bara måste jag googla om nu! Tack för texten!
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP