Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla min kind röd

 

Där jag vandrar i doften av minnen

brinner tangon sina heta steg

musiken glittrar min kropp i takt

kvällen ljumma rör mig

stilla min kind röd

bara nattens fjärilar ler.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-20 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP