Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind

Jag gav dina ögon det brinnande liv du inte längre trodde dig äga

Förlorad drunknade jag i din värld

Över den osynliga bron höll vi varandras frostiga händer

Jag följde villigt med

Du trodde ju så blint på oss!




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-04-20 21:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart :)
2018-04-25

  bumerang

fantastiskt
vad gör kärleken med oss (mig)?
Förlorad - eller räddad?
Funnen - eller utnyttjad?
Given ! Förutsättningslöst.
2018-04-21

  ULJO
Gillas
2018-04-21

  aol
Jättebra skaldat
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP