Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt glas är tomt

mitt glas är tomt
kvällen smeker in oss i skymning
och jag fyller på av de allra sista dropparna
dricker ur
sen
ställer jag ut det tomma kärilet på altanen
går till sängs
och
nästa morgon dricker jag frukost av daggen
som hamnat i det




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-20 22:10



Bookmark and Share


  Viksten
Snyggt
Väl konstruerad
Fin rytm
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP