Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner :2

 

Jag dör ständigt
och återuppstår
om morgonen

Hunden slår mig med
tassen på mitt bandage

Ännu en bonusdag
att förundras över

Jag åldras snabbare
om natten

Hunden återför mig
i tiden och jag ler
lyckligt när vi leker




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-20 22:40

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Viksten
Jag försöker skildra övergången
från mörker till ljus
2018-04-21

  Viksten
Hunden påverkar mig positivt
och får mig på bättre tankar

2018-04-21

    ej medlem längre
Kanhända att mörkret om natten påverkar i negativ riktning.
Hunden är en trogen vän som gör att man påverkas positivt!
2018-04-21

  Poeten Salvador VIP
Att födas är att få kontakt med världen, att dö är att släcka kontakt?
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten