Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTSUDD

det här är nattsudd

utan alkohol

det här är nattugglan

som har ett mål:

att lugnt och fridfullt

gå och lägga sig

då tar min Far i himlen

hand om mig

men måste liksom bara

landa först

den värsta natten är en

natt av törst

när fredag övergått

i lögardag

ska fridens Gud få vagga

detta jag

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2018

https://www.youtube.com/watch?v=o6D6RBeru3g

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2018-04-20 23:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sista resan?
Gud tar hand om mig varje dag, inte bara när jag ska lämna jorden.
Tack för din kommentar.

2018-04-21

  KattenKin VIP
Det är mycket att stå i inför den sista resan, och bagaget kan man inte göra något åt, det undslipper inte tullen trots att man lämnar resväskan hemma. Men än finns tid får vi hoppas, och något går alltid att stuva om.
2018-04-21

    ej medlem längre
En trygghet som övergår allt annat!
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP