Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aprilbedrägeri

mildheten ligger som rök över ängar och odlingsjord
gör månskäran mjuk
smyger in under skuggan bland skogens träd
och andas mjukt ner i kalla rotsystem
aprils andedräkt
som lovar att ingen ska frysa sig stel och död
inte nu
inte inatt
aldrig mer
ljuger vårnatten vant 
- och du kastar din jacka på dikesrenen
när du blir kysst varm och röd




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 405 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-20 23:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Jag har inte blivit kysst sen år 2000.
2019-04-20

  Silverstripe
Fin, fin, fin!!
2018-04-27

    ej medlem längre
Den här var riktigt fin. Och inga bråkiga kommatecken. Gott.
2018-04-27

  Magdalena Eriksson VIP
solens kyssar är den största älskarens.
fint att läsa om april som blir igenkännbar. kännbar.
2018-04-27

  ULJO
April är lurig
2018-04-22

  Eva Langrath VIP
Går rakt in i hjärtat.
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger