Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjömansknop

Ute kvittrar fåglarna

Det är en ensam
Vår
Vem är han
som aldrig förstår
att det ensam
du alltid går
Ute kommer gryningen till ännu en dag
Vem är du att orka
när jag kärleken inte når
Ett hopp är större än ett rep med sjömansknop
Att längta fyller funtet mer än ett stop
Att drömma håller stjärnor och måne
vid liv
Vem vet någonsin sina livsvalda rätta giv.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-21 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP