Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Hedlund


Dagens träd

Naturen skulpturerar
drakens huvud vilar
biotopträden står på rad
du vandrar framför mig
värmen tillbaka
runt om pågår alla krigen
en del med vapen
andra med ord
på ett torg samlades de
klädda i knytblusar
trötta på männens makt
koltrasten sjunger intill mig
en snok ringlar bland löven

© Eva Hedlund fd. Langrath 2018




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-21 09:26



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Lite trolskt och insiktsfullt. Det är nästan som två fina texter.
2020-07-18

  Bibbi VIP
Bedårande fin beskrivning och så väl fångat.
2018-05-01

  Suzy med punkterna
Ord direkt från det verkliga runt omkring. Det ljusa, det mörka...
2018-04-23

  ULJO
Mycket händer denna vår
2018-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt och tröstefullt på samma gång...tack!
2018-04-21

  Viksten
En mycket läsvärd dikt

2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP