Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senare i april

 

 

 

 

Vårstorm höststorm

bär mig

nu

zick-zackmönster korsar skyfall

åskfront soldaterna

kompaniet

givakt

 

myggjagare brylkräm i håret skinnjacka

E-cigarett

och

musiken i mitt huvud fraktala

projektioner

 

mandelbrotenmängden

 

hämta parasoll

 

dunsta

 

jag drömmer dig diagonal på

rutigt papper

 

hämta originalbanden nu

 

jag

spelar på gitarren jag spelar

busen men

husen ligger uppför de lodräta vägarna

senare i april

ny

patreon

 

om du så vill

i

april?

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-21 09:49

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en levande matematisk notskrift av ett yrväders april.
2018-04-21

  KattenKin VIP
Häftigt! Texten har som allt, musik, matematik, och bilder från förr i en ball aprilask.
2018-04-21

  Spik
Var tvungen att googla eftersom jag suger på matte :)
Men nu fattar jag och tycker matte och musik är en vinnande kombo, bra!
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP