Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väder-Haiku

 

 

 

så härligt vårsol

ger ljus och värme till oss

regnet faller mjukt




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-21 10:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön haiku...
2018-04-21

  BenGust VIP
Uppmjukad atmosfär med vårdusch.
2018-04-21

  Per Drysén
Det mjuka vårregnet piggar alltid upp
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP