Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

du gör mig glad

du gör mig lycklig

du är solen i mitt liv

 

utan dig blir dagen mörk

utan dig blir natten ensam

utan dig blir jag ingen

 

ett plus ett blir alltid två

det borde alltid vara så

det kan du väl förstå

 

kärlek hör livet till

det man gärna vill

och kanske lite till

 

  




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-21 10:25



Bookmark and Share


  Per Drysén
Personen som kommit nära
2018-04-21

  överlevaren VIP
Ömsint ordat!
2018-04-21

  Fulbergarn
enkelt och glatt
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP