Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOLLEKTIVANSLUTAS

alla ska kollektivanslutas

alla som vägrar måste skjutas

nu måste alla börja gråta

se till att ögonen är våta

landssorgen är på nytt påbjuden

opposition är strängt förbjuden

 

LARZ GUSTAFSSON 21/4 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2018-04-21 10:28



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Japp, ingen utopi längre...
2018-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om masshysteri, masspsykos och krokodiltårar.
Människor som inte har ett fördelaktigt utseende sörjer man inte.
2018-04-21

    ej medlem längre
Hellre dör jag än tvingas till något som är galet!
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP