Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - nu är det idag



nu är det idag
när det oväntade sker
som en vanlig dag




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-21 10:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja så kan det vara också...
2018-04-22

    ej medlem längre
Ord om när tid och rum krackelerar, ger utrymme för lite mer...
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP