Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramlade

allt det där vackra
som du tog i din famn
ramlade ur min
och jag stod snopen kvar
och grät




Fri vers av reminiscenser
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-21 11:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
lägger litet vårblommor i din famn
känner du doften av våren

kramar <3
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser