Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

Min kropp
är misshandlad, bränd
Av mitt hjärtas brinnande eld




Fri vers av reminiscenser
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-21 11:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kramar <3
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser