Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ber om ursäkt för att jag inte besvarat PM och kommentarer, eller givit respons på era dikter. Det är - på ren svenska - riktigt jävla pissdåligt här. Så energin i botten. Sorry. Det kommer svar och respons. Men det kanske dröjer lite. Puss på er! <3


Änglar med huggtänder

 

 

 

Jag ser hur Döden singlar slant

om huruvida han skall omfamna mig:

Tydligen fick jag uppskov.

 

 

Änglar med huggtänder och bockfötter

visslar livets svarta vaggvisor;

alltså, de sista man får höra.

 

 

Plufsiga keruber går boxningsmatcher

mot varandra… vinnaren får äran

att tortera Gehennas nästa gäst.

 

 

Ja, livet stinker verkligen,

men jag är täppt i näsan.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-21 11:56



Bookmark and Share


  Fulbergarn
men rätt vad det är så vädrar någon
2018-04-23

    ej medlem längre
Genialt
2018-04-21

    ej medlem längre
när döden förblir ett Hologram +
2018-04-21

  AKT VIP
Intressant betraktelse. Hur är det man brukar säga? "Helvetet är en varm och skön plats, där träffar man alla sina vänner....
2018-04-21

    ej medlem längre
Ibland är smärtan skoningslös...men man hänger med...
2018-04-21

  Gena
Det var ett hjärta i förra kommentaren. Inte ??
2018-04-21

  Gena
Tappra poet??
2018-04-21

    ej medlem längre
Som att se döden i vitögat! Riktigt grymt!
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP