Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruket

Flammande, ilande, varmt och kallt.

Behagligt, fyllande, elastiskt och starkt.

Kärleksfull, likgiltig, ambitiös och klok.

Livets alla kunskaper är som en bok.

River, sliter, krossar och stör.

Vänner, fiender, djur och likör.

Sött, salt, peppar och träd.

Jag omges av livets allfångande pläd.




Övriga genrer av SamuelP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-21 12:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"En luffare är jag som halkar
förbi i vägarnas grus
Mitt hjärta är hett som en masugn
och kallt som ett fattighus"
(Nils Ferlin)
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

SamuelP
SamuelP