Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

näcken


skönheten finns där
bara du kan se den
lyssna hör den
rösten som talar
varje gren
varje löv talar sitt språk
varje fågel
speglar sig i livets vatten
det är själva livet som talar
röster vandrar under träden
och över bädden av viskningar
fladdrar vi som fjärilar
då seklerna passerar revy


O, satt du där på en sten
och spelade på din fiol?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-21 12:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
den här gjorde du bra
2018-04-21

  Viksten
En rogivande och fin dikt
2018-04-21

  AKT VIP
En vacker spegling av lugnet. Gillar verkligen din dikt!
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP