Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ozonryttare


Iskristallers svävan

i molnstratosfär

ozonryttarn skrider

mot kloratomhär

bromerade lansar

syns klyva det skikt

vars dallran

i höglatitud atmosfär


Batalajens vida rymd

immunförsvar sargat

från skadade synfält till

krigets blinda ögonpar

strålningsfrekvensens

hudmelanom med

näringskedjan ut

bristsjukdomen kvar




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-21 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP