Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken smärtar


Stundens ingivelse
tänk inte
bara känn

men långsiktigt
smärtar orden
att tänka

då känslan
är kortvarig
långsiktighet saknas

få tillfällen
av njutning
med dig

till att
sedan längta
i ensamhet













Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2018-04-23 12:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns sorgligt med längtan i ensamhet...
2018-05-12

  Quasimodo
Något av livets dilemma där vi är i ett nu, med vår längtan och våra tankar om en oviss framtid
2018-04-23

  Feliaxel VIP
Fint skrivet om att längta till det som varit
2018-04-23

  ULJO
Tänkvärt
2018-04-23

  Öknens Ros VIP
tänka, känna, längta, vad som skapar den människa man är och blir.
2018-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om glädje, men även om längtan och saknad!
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP