Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bortom illusionerna


Själens födelsevåndor

Plötsligt skingras mörkret.
Själens blomma lyser och
glädjen sprids med vinden.

Jag lever och finns till




Fri vers (Fri form) av WyS VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-21 14:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Storslaget och vackert :)
2018-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ett härligt ögonblick när man kan känna så...känns gott...
2018-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Det storslagna i att finnas till kan aldrig nog betonas.
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP