Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frank är en mytoman

Ljuger så att han tror på sig själv
mest hela dan
Men då alla som känner honom vet hur han är
då de alla har blivit vana att han alltid
tar peppar på sin kvarn
Överdriver och hittar på
Vilket vi andra tar med en nypa salt
Skrattar lite åt det hela och börjar sedan att gå
Frank ha det så bra
Hej då!

Frank är en mytoman!

Ken Cassel
21/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-21 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel