Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt



Huset är tomt

det ekar från alla fyra vägar

vad är du?




Fri vers av Minona
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-21 16:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text som jag känner igen mig i!
2018-04-23

  Minona
Tack för att du läser
2018-04-23

  Janina Kaminska
Sorgen och saknaden. Berörande.
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona