Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem du är

En människa är ett mysterium
som aldrig riktigt går att lösa.

En ständig förändring som aldrig uppvisas helt;
Ingen vet vad som händer någon annan.
En dag vaknar du upp och är en helt ny person.

Men ingenting känns säkert,
för nästa dag kan allt försvinna.

Vi talar bara varmt om dem som lämnat oss
därför att minnen är att föredra.

Ingenting kan längre utmana bilden.
Det är lättare att säga hur någon var
än hur någon är.
Äntligen löses mysteriet.

Döden ger personlighet.




Fri vers av Apokalysm
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-21 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apokalysm
Apokalysm