Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leka boll kull med dig

När du och jag gick fram på vägen

såg jag nåt jag inte sätt förut

din väg vart rak och ljus

och min blå krokig som förut

Men i en korsning mötes vi igen

du var lika vacker som sen

jag ville leka boll kul med dig

du var lika vacker som sen

bollen försvann när du skulle ha den

du letade rätt på den och fan en vän

håll i bollen den här gången

från en vän




Fri vers av Stubben
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-06-06 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben