Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa taget...

Så länge som tankar om mig spökar inom dig, kommer ingen relation fungera med en annan kvinna. Du kommer alltid tillbaka till mig. Så länge som minnen av dig spökar inom mig, kommer aldrig en framtida relation med en annan man att fungera. Jag finns här för dig. I sju år har det varit du och jag, i återkommande kontakt, men aldrig helt seriöst. Du tänker ständigt på mig, och är helt underbar, men vi har alltid hängt löst.

Vi har för många år av möten och kontakt, som håller ihop oss som knutna band. Du och jag är perfekta för varann i vårt "fantasy-land". Jag vet inte riktigt hur jag älskar dig, what levels känslorna äro på. Men du i mitt liv i alla dessa år, magic och själslig eufori, kan bli svårt att med en annan man nå. Vi måste släppa taget om vårt kärleksband, och möta framtiden utan oss två. Men det är svårt att släppa taget, och sätta locket på.

 

Bild privat. Mina hembakta vaniljhjärtan. 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-21 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale