Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är musik

Första och enda gången jag träffade Mozart var på en liten bar i Venedig vars namn jag nu i minnet inte kan återkalla. Jag frågade honom om han visste vad musik är. Svaret har enda sedan dess gäckat mig.
"Vi är musik broder." Sade Mozart. "Låt mig spela dig."




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-21 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Musiken i våra existenser är skönhet som gäckar för en natt eller flera.
2018-04-22

    ej medlem längre
Ja, Casanova bar också hem sin måne
och en kvinna följde sin tatuering av parfym. Ingen saknade toner.
2018-04-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Oj. . VILKA Instrument Vi är! - Låt oss bilda en symfoniorkester. Vem vill vara Valthorn eller tvärflöjtist? Jag spelar gärna kontrabas !
2018-04-22

  Kungskobran VIP
Först kommer Mozart sen kommer ingenting, ingenting, ingenting sen kommer Bethoven , Bach och dom andra.
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt