Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"tanka i tiden"

 

 

tunt cirrustäcke

björkarna går i lila

vårsol med snösmält

 

tjitter tjatter fåglalåt

vänlig grönska väntas oss




Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 530 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-21 21:52



Bookmark and Share


  Viksten
Ljust och livsbejakande
2018-04-22

  Den skrivande tysta
Uppmärksamt. Hoppfullt.
2018-04-21

  catharina.jerbo VIP
njutningsfullt!

2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg