Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runA

RiKtad är drakelden nu. Som

eldstungna faller orden, bittra mot snöbergen

Hur hällarna höll , ristade i det som var

Du sa att tiden höll riterna.

Jag tror jag ser dem 

Som ord formade av det blå

Som ett gesällbrev, förvärvat.

 

De höll sångerna, tonerna från begynnande 

De forsade som älskade

Höll vattenfall 

Och så ska de stungna orden få liv

 

Åter. 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-21 22:17



Bookmark and Share


  ULJO
Ja den som väntar..........
2018-04-22

  morgonstjärna VIP
fint om takdropp
blir vattenfall med drivor

livet åter

otroligt fint!
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP