Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en ängel och vän vid min sida


Tillsammans

Jag gick mot havet
Där skvalpade vågorna
Du satte dig bredvid mig och där satt jag
Vi lyssnade tysta
Jag vet allt du vet
Mitt hjärta hörde dig
Jag hörde dig tala till mig i drömmarnas land
Och din uppmärksamhet stannar vid mig ibland
Och du är hos mig
Precis som du är nu
Precis som en mamma har du settom mig
Du visste vad de gjorde mot mig
Och du tänkte på mig
Jag vet nu att när vi snuddar vid varandra i drömmarnas land
Så är de på riktigt
Allt som jag såg hända
Som jag kände hända
Det var på riktigt
Och jag är ledsen för det som hände
Och jag är glad för att du fanns där hos mig
Du är min ängel
Och jag älskar dej




Fri vers av Emeliemeriam
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-21 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam